Hűtési lehetőségek a AIRKOMPAKT hőszivattyúval, R290 hűtőközeggel

Az R290-es AIRKOMPAKT használata ebben az összefüggésben számos előnnyel jár.
Az R290 hűtőközeg környezetbarát és rendkívül hatékony a hűtési folyamatokban. Természetes anyagként nem károsítja a környezetet, ami megkülönbözteti a többi általánosan használt hűtőanyagtól. Ezenkívül az R290-et magas energiahatékonyság jellemzi, ami alacsonyabb üzemeltetési költségekhez és hatékonyabb energiafelhasználáshoz vezet.

Az R290-es AIRKOMPAKT hőszivattyú ideális megoldás fan coil-on, fűtőtesten vagy felületi rendszeren alapuló hűtővíz/glikol rendszerekhez. Különféle szektorokban használható, mint például az ipar, a kiskereskedelem, a vendéglátás vagy a lakossági szektor, ahol szükség van egy folyékony közeg hatékony hűtésére.
A fotovoltaikus inverterrel való kommunikáció és a hűtési ütemezések használata lehetővé teszi a hőszivattyú egyedi igények szerinti beállítását a berendezéssel.
Nyáron a hőszivattyú hűtés/melegvíz üzemmódban is működhet, és az üzemmódok közötti váltás zökkenőmentesen és automatikusan történik.

Az AIRKOMPAKT hőszivattyúval történő hűtés egyik fő előnye a nagy hatásfok. A szivattyú elérheti az alacsony, ~ 10 C-os előremenő hőmérsékletet, ami döntő fontosságú a hűtővíz/glikol rendszereknél. Ez biztosítja a folyékony közeg hőmérsékletének hatékony csökkentését és a stabil hűtési feltételek fenntartását.
Az R290-es AIRKOMPAKT hőszivattyúval történő hűtés fontos szempontja a környezetbarátság is. A propán, mint természetes hűtőközeg, nem bocsát ki az ózonra káros anyagokat, és nem járul hozzá az üvegházhatáshoz. A természeti környezet iránti növekvő aggodalom idején az ökológiai megoldások kiválasztása egyre fontosabbá válik.

Az R290-es AIRKOMPAKT hőszivattyú megbízható és hatékony megoldás a víz/glikol rendszerek hűtésére, amely megfelel a magas energiahatékonysági és ökológiai követelményeknek. Ennek köszönhetően a felhasználók a természetes környezet tiszteletben tartásával élvezhetik a hatékony hűtést.

További információk az airkompakt hőszivattyúkról:

AIRKOMPAKT (kolton.hu)

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kolton.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.