FIGYELEM!Kazánjaink beüzemelés kötelesek, amit képzett szervizpartnereink végeznek el a kezelő személy oktató képzésével egybekötve.

A beüzemelés elmulasztása esetében a jótállás nem érvényesíthető.

Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus jogosult elvégezni a beüzemelést és csak ennek révén érvényes a garanciális védettség!

Felhívjuk a vásárolók figyelmét, hogy csak a hivatalos értékesítő partnereink által értékesített kazánokra áll módunkban garanciális támogatást biztosítani.

 

flag huMagyar

A jótállás csak abban az esetben érvényes, ha az adott ország hivatalos forgalmazójától történik a készülék vásárlása. Külföldi vevőink figyelmét felhívjuk, hogy csak abban az országban vásárolják meg készüléküket, ahol annak beüzemelésére kerül majd sor. A garancia csak a gyártó és forgalmazó által képzett, és ezt igazoló oklevéllel rendelkező, szerviztechnikus által beüzemelt termékekre érvényesíthető.

flag enEnglish

Warranty is valid only in case of purchasing through official distributor for each country. For foreign customers we recommend to buy only in a country, where the boiler will be finally installed. Warranty is valid only in case of installation by trained technician, who are holders of certification issued by producer and the distributor for that country.

SzervizhálózatunkSzervizhálózatunk az egész ország területére kiterjed. Szervizpartnereink rendszeres képzésben részesülnek. Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus munkájára tudunk garanciát vállalni.

Kérjük ellenőrizze már meglévő KOLTON készüléke garanciális érvényességét!

Kazán adatai

Értékesítés adatai

Beüzemelés adatai

Elérhetőségek

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kolton.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.