A modern technológia fejlődése azt jelenti, hogy újabb megoldások jelennek meg a piacon. Ezek kihívásokat jelentenek a szerelők és az ellátói kereskedelmi hálózat számára.

Gyártói garancia az AIRKOMPAKT hőszivattyúra

Az AIRKOMPAKT levegő/víz hőszivattyúk környezetbarát és energiatakarékos berendezések. Fontos szempont azonban a hőszivattyúk éves ellenőrzése. Hőszivattyúink számos előnnyel rendelkeznek a termék megvásárlása utáni ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Hőszivattyú vásárlásakor érdemes odafigyelni a garanciális feltételekre. Mennyi ideig tart a garancia? Lehetséges hosszabbítani? Ki a kezes a hőszivattyúra, a szerelő, a forgalmazó vagy maga a gyártó? Kérjük, olvassa el az AIRKOMPAKT hőszivattyú garanciális feltételeit.

Az AIRKOMPAKT hőszivattyú garanciájának fő előnyei:

5 év gyártói garancia a készülékre
A gyártó 5 év garanciát vállal a hőszivattyúra, feltéve, hogy ezalatt az éves garanciális ellenőrzéseket elvégzik. Az ellenőrzések lehetővé teszik az eszköz megfelelő működésének ellenőrzését, az alkatrészek karbantartását és az új szoftververziók telepítését.

Távoli hozzáférés a hőszivattyúhoz, amely lehetővé teszi a gyors diagnosztikát
Az eModul alkalmazásnak köszönhetően az ügyfél és a szerviztechnikusok is távolról hozzáférhetnek a készülékhez. A probléma távoli diagnosztizálása lehetővé teszi a gyors reagálást és a készülék megfelelő működési beállításainak visszaállítását.

Azonnali hozzáférés a pótalkatrészekhez
A Kołton egy lengyel fűtőberendezés-gyártó. Nem a távol-kelet.  Ennek köszönhetően minden alkatrészhez gyorsan hozzáférünk a szervizigények esetén. Garanciát vállalunk a készülék vevői garanciájára és garancián túli szervizelésére.

Szerviztechnikusok hálózata az ország egész területén
A szolgáltatásokat a gyár és a hivatalos szerviztechnikusok végzik. A cég országszerte együttműködik a hőszivattyús szakemberekkel, biztosítva a szolgáltatások magas színvonalát és a bejelentésekre történő rendkívül gyors reagálást.

A hőszivattyú összes garanciális feltétele megtalálható az AIRKOMPAKT hőszivattyú műszaki és üzemeltetési dokumentációjában.

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kolton.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.