Szinte borítékolható, hogy az eddig bejelentett gáz és villany árak sem lesznek fenntarthatóak, további emelésre számíthat a lakossági és főleg a többi fogyasztó.

Abban úgy tűnik kezd konszenzus kialakulni, hogy a leginkább bizonytalan és dráguló a gázüzem.

Legkorszerűbbnek a hőszivattyús rendszereket látják most a piaci szereplők. Kérdés viszont hogyan fog alakulni a jövőben a H tarifa a háztartásoknak, cégeknek és intézményeknek. A régióban a válsághelyzet miatt és a hőszivattyúk nagyobb elterjedésével együtt, már nincs kedvezményesebb tarifa a lakosságnak sem.

Emellett érdemes gondolni arra is, hogy a fagyhatár alatt a hőszivattyúk és klímák hatékonysága és teljesítmény leadó képessége nagyot esik, fogyasztásuk megugrik. Jól megfontolt kombináció lehet tehát ezek mellé egy korszerű és környezetbarát szilárd tüzelésű kazán.

Főleg a nagyobb teljesítmény tartományokban a kazánjaink bekerülési ára töredéke a Hőszivattyús/Folyadékhűtős rendszernek.

Így a megtérülési ideje ennek a beruházási tételnek sokkal gyorsabb. Főleg ha nem csak a jelenértéken, és jelenárakon kalkulálunk, hanem figyelembe vesszük a várható inflációs tendenciákat.

Annak megfelelően, hogy milyen tüzelőanyag áll leginkább a felhasználó rendelkezésére, széles körben tudunk biztosítani megfelelő kazánt ezek legjobb hasznosítására. Modern kivitelben, szabályozott módon, minimális kibocsátással tudnak üzemelni a készülékeink. Magas hatásfokuknak köszönhetően a legtakarékosabb módon égetik el a szilárd tüzelőanyagot, kímélve ezzel a környezetet és növelve ezzel a működési komfortot.

Megújuló energia forrásokat hasznosít a VIGAS faelgázosító kazán, lambda szondás technológiával (https://www.vigas.hu/blogok/313-mit-l-igazan-jo-a-vigas-faelgazosito-kazan.html), valamint a KOLTON pellet vagy apríték, faforgács, fűrészpor (https://kolton.hu/blogok/891-megujult-trotex-kazan.html) üzemű kazánja is. Még az EkoMATIX (https://kolton.hu/termekek/matix-max.html Automata adagolós kazánok is a szén üzemükkel, olyan alacsony káros-anyagkibocsátást érnek el, hogy érdemes a korábbi elavult vegyes rendszereket ezekre cserélni. Hosszú, akár több napos önálló működést biztosítanak, és a legkeményebb időben is megbízhatóan adják le a teljesítményüket. 15-600 kW tartományban, vagy ezek kombinációival akár MW-os igényeket is kielégítő kaszkád rendszereket tudunk biztosítani.

 

Készülékeink kiemelkedő szezonális hatásfokáról, alacsony emissziós értékeiről, és aktuális Energetikai címkéiről (https://kolton.hu/blogok/893-vasaroljon-atlathato-energetikai-adatokkal-hirdetett-kazant-megbizhato-forrasbol.html) az EU-s szabályzatoknak eleget téve a honlapjaink megfelelően tájékoztatják az oda látogatókat, ellentétben sok gyártó termékével, ahol ezek az adatok hiányosak.

Keressenek bennünket bizalommal, hogy személyre szabott célzott ajánlattal tudjunk szolgálni. (https://kolton.hu/kapcsolat.html)

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kolton.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.